Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Gevavi wandelschoenen

Gevavi wandelschoenen

De wandelschoenen van Gevavi zijn de perfecte hikingschoenen. Gevavi heeft om te wandelen fijne schoenen voor zowel dames als heren. De wandelschoenen zijn licht van gewicht en beschikken over een stevige loopzool. Sommige modellen hebben waterafstotende en ademende eigenschappen, wat ze ideaal maakt voor langere wandeltochten ongeacht wat voor weer het is! Bij Gevaviwereld vind u een breed en gevarieerd assortiment aan Gevavi wandelschoenen, zodat u veel keuze heeft. De wandelschoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo hebben we schoenen met een laag model, maar ook schoenen met een hoog model die extra ondersteuning geven aan de voeten en enkels. De wandelschoenen zijn beschikbaar in de verschillende schoenmaten 36 tot en met 46.

Gevavi

Gevavi is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd op het gebeid van veiligheidsschoenen. De werkschoenen en veiligheidsschoenen van Gevavi worden gemaakt vanuit de overtuiging dat goede schoenen de basis zijn voor veilig en comfortabel werken. Gevavi is ooit begonnen met het produceren van traditionele Hollandse klompen, maar is al langer veel meer dan dat. De goede, oude Gevavi-werkschoenen hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot geavanceerde sneaker-werkschoenen. De werkschoenen van Gevavi bieden een oplossing voor alle mogelijke situaties van de professionele bouw tot privégebruik.

Wandelschoenen online bestellen

Bij Gevaviwereld kunt u eenvoudig en snel online Gevavi werkschoenen bestellen. Het bestellen van de schoenen is bij ons al mogelijk vanaf 1 paar. Met een goede wandelschoen van Gevavi kunt u voorkomen dat u struikelt of uitglijdt. De Gevavi wandelschoenen hebben een goed profiel, wat zorgt voor grip op een gladde ondergrond. De wandelschoenen van Gevavi zijn lichtgewicht, sportief en bieden voldoende warmte. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.