Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Gevavi S1 werkschoenen

Gevavi S1 werkschoenen

De Gevavi S1 werkschoenen zijn geschikt voor werk in droge omstandigheden. Naast de algemene eisen hebben S1 werkschoenen minimaal een veiligheidsneus, maar zijn ze ook antistatisch en nemen ze energie op in de hak. De zool biedt weerstand tegen koolwaterstoffen, zoals brandstoffen, smeerolie, terpentine, etc. Bij Gevaviwereld vindt u een ruim assortiment aan Gevavi S1 werkschoenen. Ook hebben wij S1P werkschoenen. Dat zijn werkschoenen die net als de S1 schoenen een veiligheidsneus hebben, maar daarnaast ook een veiligheidszool. De schoenen zijn dus geschikt voor droge plaatsen waar scherpe voorwerpen op de grond liggen. U kunt de Gevavi werkschoenen bij ons bestellen in de verschillende maten van maat 36 tot en met maat 48. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

Gevavi veiligheidsschoeisel

Gevavi is al meer dan 75 jaar een gevestigde naam op het gebeid van veiligheidsschoeisel. De werkschoenen en veiligheidsschoenen van Gevavi worden gemaakt vanuit de overtuiging dat goede schoenen de basis zijn voor veilig en comfortabel werken. Ooit is het bedrijf begonnen met de productie van traditionele Hollandse klompen, maar Gevavi is al lange tijd veel meer dan dat. De goede, oude Gevavi-werkschoenen hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot geavanceerde sneaker-werkschoenen. De werkschoenen van Gevavi bieden een oplossing voor alle mogelijke situaties van de professionele bouw tot privégebruik.

Gevavi werkschoenen bestellen

Bij Gevaviwereld kunt u makkelijk en snel de Gevavi S1 werkschoenen bestellen. U kunt de schoenen al bestellen vanaf 1 paar. Tijdens bepaalde werkzaamheden kan het noodzakelijk of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsklasse te dragen. Met de werkschoenen van Gevavi zit u zeker goed! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!